Rörmokare i Vedum

Annons:
Rörmokare i Vedum - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Vedum. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Vedum vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Vedum rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Vedum.
Annons:

Rörmokare i Vedum

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Vedum vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Vedum.

Lundgrens Värme och Sanitet AB
Vedum Konvaljebacken
534 61 Vedum


Vedums Rörläggeri
S. Torget 3
534 60 VEDUM


Bad & Värme, Lundgrens Rör i Vedum AB
Larvsv. 40
534 60 VEDUM


PA:s VVS
Linnabäcksv. 10
534 60 VEDUM


PA:s VVS
Linnabäcksv. 10
534 60 VEDUM

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Vedum varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Vedum samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Vedum och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Vedum

I Vedum finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Vedum.

Vedum är en tätort i Vara kommun i Västergötland. Laske-Vedums kyrka ligger i norra delen av tätorten. De två mest kända företagen på orten startade under tidigt 1900-tal: Vedum Kök & Bad AB och Vedums Chark.

Yta: 106,67 hektar
Invånarantal: 926, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vedum om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Vedum än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Vedum.

I Vedum fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Vedum. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Vedum som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.