Rörmokare i Upphärad

Annons:
Rörmokare i Upphärad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Upphärad. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Upphärad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Upphärad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Upphärad.
Annons:

Rörmokare i Upphärad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Upphärad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Upphärad.

Falkenbys Vvs
Gläntev. 5
461 79 Upphärad

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Upphärad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Upphärad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Upphärad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Upphärad

I Upphärad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Upphärad.

Upphärad är en tätort i södra delen av Trollhättans kommun och kyrkbyn i Upphärads socken. Upphärad ligger 18 km söder om Trollhättan, och är uppbyggd kring en numera nedlagd järnvägsstation på Bergslagsbanan.

Yta: 59,12 hektar
Invånarantal: 588, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Upphärad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Upphärad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Upphärad.

I Upphärad fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Upphärad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Upphärad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.