Rörmokare i Tollered

Annons:
Rörmokare i Tollered - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Tollered. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Tollered vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Tollered rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Tollered.
Annons:

Rörmokare i Tollered

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Tollered vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Tollered.

Ulf Hernström Rör AB
Mosskullen 6
448 50 Tollered

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Tollered varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Tollered samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Tollered och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Tollered

I Tollered finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Tollered.

Tollered är en tätort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Tollered ligger 32 km öster om Göteborg i en förkastningsbrant mellan sjöarna Sävelången (53 m ö.h.) och Torskabotten (112 m ö.h.).

Yta: 65,14 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tollered om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Tollered än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Tollered.

I Tollered fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Tollered. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Tollered som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.