Rörmokare i Surte

Annons:
Rörmokare i Surte - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Surte. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Surte vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Surte rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Surte.
Annons:

Rörmokare i Surte

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Surte vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Surte.

Rör- Och Svetskonstruktioner AB
Bruksv. 1
445 56 SURTE


Kv Vent & Eltjänst AB
Herrgårdsv. 18 A
445 56 SURTEOlsson, Anders
Gåskullev. 8


Bryngelssons Vvs-Service
Göteborgsv. 48
445 57 Surte

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Surte varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Surte samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Surte och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Surte

I Surte finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Surte.

Surte är en tätort i Ale kommun som ligger vid E45 och Bergslagsbanan (nu Norge/Vänerbanan) öster om Göta älv, ca 1,5 mil norr om Göteborg C. I tätorten ingår även samhället Bohus som vuxit samman med Surte.

Yta: 361,48 hektar
Invånarantal: 5798, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Surte om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Surte än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Surte.

I Surte fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Surte. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Surte som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.