Rörmokare i Strömstad

Annons:
Rörmokare i Strömstad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Strömstad. Sammanlagt finns det 15 olika företag som arbetar som rörmokare i Strömstad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Strömstad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Strömstad.
Annons:

Rörmokare i Strömstad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Strömstad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Strömstad.

Comfort-butiken
Oslov. 41
452 35 Strömstad


Toftedahls Rör & Fastighetstjänst AB
Idrottsg. 3 D
452 32 STRÖMSTAD


H E Rör AB
Gyllingen 5
452 90 STRÖMSTAD


Veteranpoolen Strömstad
Karlsg. 23 B
452 32 STRÖMSTAD


Dempe VVS o. Fastighetsservice AB
Rödsg. 3
452 34 STRÖMSTAD


VVS-huset
0526 - 126 15Strömstads Värme & Sanitet AB
Oslov. 41
452 35 Strömstad


Erlandseröd Fastighets AB
Oslov. 48
452 35 StrömstadCity El i Strömstad AB
Stale


Strömstads Rörservice, Leif Karlsson
Annedalsv. 3
452 92 STRÖMSTAD


Hanssons Rör & Värme HB
Blåsippstigen 7
452 37 Strömstad


Dempe VVS & Fastighetsservice AB
Rödsg. 3 C
452 34 STRÖMSTAD


Viks Vatten- och Värmeteknik, AB
Vik Prästängen 1
452 97 Strömstad


Strömstad Rörservice AB
Annedalsv. 3
452 92 STRÖMSTADAbm Svets & Smide AB
Trädgårdsg

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Strömstad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Strömstad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Strömstad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Strömstad

I Strömstad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Strömstad.

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Strömstad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Strömstad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Strömstad.

I Strömstad fanns det totalt 15 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Strömstad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Strömstad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.