Rörmokare i Stenkullen

Annons:
Rörmokare i Stenkullen - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Stenkullen. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Stenkullen vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Stenkullen rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Stenkullen.
Annons:

Rörmokare i Stenkullen

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Stenkullen vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Stenkullen.

Sköldsbergs VVS AB
Idas v. 4 -6
443 61 STENKULLEN


B-Max Svets AB
Svetsarev. 8
443 61 STENKULLEN


JP Oljeservice
Ulvsåsv. 11
443 96 STENKULLEN


Homesafe Tech AB
Stenv. 4
443 61 STENKULLENRiddar Kyl i Lerum AB
Stenv


Klippare H2o Systems AB
Överåsv. 15
443 61 STENKULLEN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Stenkullen varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Stenkullen samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Stenkullen och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Stenkullen

I Stenkullen finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Stenkullen.

Stenkullen är ett stationssamhälle intill Säveån och en bebyggelse i tätorten Lerum i Lerums kommun. I Stenkullens återfinns Lerums brandstation och en betydande del av kommunens industriföretag.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om orten Stenkullen om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Stenkullen än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Stenkullen.

I Stenkullen fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Stenkullen. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Stenkullen som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.