Rörmokare i Skärhamn

Annons:
Rörmokare i Skärhamn - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Skärhamn. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Skärhamn vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Skärhamn rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Skärhamn.
Annons:

Rörmokare i Skärhamn

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Skärhamn vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Skärhamn.

Westcoast Processpipe, AB
Knarreberget 20
471 31 SKÄRHAMN


Olausson Rörfirma AB, Erik
Vallv. 22
471 33 SKÄRHAMN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Skärhamn varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Skärhamn samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Skärhamn och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Skärhamn

I Skärhamn finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Skärhamn.

Skärhamn är en tätort på västra delen av Tjörn i Bohuslän och centralort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Orten har ett stort mått av social service, med bibliotek. Många butiker finns också på orten, de allra flesta har öppet året runt.

Yta: 246,49 hektar
Invånarantal: 3193, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Skärhamn om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Skärhamn än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Skärhamn.

I Skärhamn fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Skärhamn. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Skärhamn som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.