Rörmokare i Sandared

Annons:
Rörmokare i Sandared - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Sandared. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Sandared vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Sandared rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Sandared.
Annons:

Rörmokare i Sandared

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Sandared vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Sandared.

Viitech Engineering AB
Skäresjön 19
518 90 SANDAREDBorås Bygg och VVS AB
Backabo

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Sandared varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Sandared samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Sandared och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Sandared

I Sandared finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Sandared.

Sandared är en tätort i Borås kommun, omkring en mil från Borås stadskärna. Sandared ligger vid Viaredssjön. I orten finns ett flertal badplatser. Sandared har egen järnvägsstation som ger förbindelser med såväl Borås som Göteborg.

Yta: 255,11 hektar
Invånarantal: 3160, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sandared om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Sandared än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Sandared.

I Sandared fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Sandared. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Sandared som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.