Rörmokare i Romelanda

Annons:
Rörmokare i Romelanda - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Romelanda. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Romelanda vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Romelanda rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Romelanda.
Annons:

Rörmokare i Romelanda

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Romelanda vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Romelanda.

Glenergi i Kungälv
Håffrekullen 220
442 91 ROMELANDA


Aqua-Rör
Kantorv. 8
442 77 ROMELANDA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Romelanda varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Romelanda samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Romelanda och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Romelanda

I Romelanda finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Romelanda.

Diseröd, tidigare Romelanda, är en tätort i Kungälvs kommun och kyrkbyn i Romelanda socken. Romelanda kyrka ligger här.

Yta: 74,95 hektar
Invånarantal: 1241, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Romelanda om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Romelanda än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Romelanda.

I Romelanda fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Romelanda. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Romelanda som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.