Rörmokare i Otterbäcken

Annons:
Rörmokare i Otterbäcken - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Otterbäcken. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Otterbäcken vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Otterbäcken rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Otterbäcken.
Annons:

Rörmokare i Otterbäcken

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Otterbäcken vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Otterbäcken.

Göran Johansson Svets & Industrirör, AB
Torkelsviken 1
547 72 OTTERBÄCKEN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Otterbäcken varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Otterbäcken samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Otterbäcken och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Otterbäcken

I Otterbäcken finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Otterbäcken.

Otterbäcken är en tätort i Gullspångs kommun, belägen vid Vänern där det finns en av de djupaste hamnarna i sjön. Otterbäcken har två stora industrier, Vänerply och Jonsac. Här finns också ett bandylag, Otterbäckens BK, som länge varit framgångsrikt i division 1 och ungdomsbandyn.

Yta: 146,62 hektar
Invånarantal: 722, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Otterbäcken om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Otterbäcken än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Otterbäcken.

I Otterbäcken fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Otterbäcken. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Otterbäcken som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.