Rörmokare i Öckerö

Annons:
Rörmokare i Öckerö - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Öckerö. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Öckerö vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Öckerö rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Öckerö.
Annons:

Rörmokare i Öckerö

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Öckerö vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Öckerö.

Ivans Rörtjänst AB
Långesand 15
475 31 ÖCKERÖ


Öckerö Rörläggeri AB
Långesand 13
475 31 ÖCKERÖ

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Öckerö varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Öckerö samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Öckerö och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Öckerö

I Öckerö finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Öckerö.

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Yta: 242,42 hektar
Invånarantal: 3488, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Öckerö om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Öckerö än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Öckerö.

I Öckerö fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Öckerö. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Öckerö som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.