Rörmokare i Mellerud

Annons:
Rörmokare i Mellerud - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Mellerud. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Mellerud vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Mellerud rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Mellerud.
Annons:

Rörmokare i Mellerud

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Mellerud vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Mellerud.

Dalslands VVS AB
Torpg. 9
464 32 MELLERUD


Rostocks Rör AB
Mellerud
464 30 MELLERUDRörtjänst i Mellerud AB
Odeng


Linds Rör
Hålsungebyn Ödegården
464 94 MELLERUD

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Mellerud varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Mellerud samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Mellerud och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Mellerud

I Mellerud finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Mellerud.

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Mellerud om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Mellerud än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Mellerud.

I Mellerud fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Mellerud. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Mellerud som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.