Rörmokare i Lödöse

Annons:
Rörmokare i Lödöse - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lödöse. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Lödöse vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lödöse rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lödöse.
Annons:

Rörmokare i Lödöse

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lödöse vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lödöse.

Stigs Sol och Biovärme
Villav. 5
463 72 Lödöse

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lödöse varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lödöse samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lödöse och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lödöse

I Lödöse finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lödöse.

Lödöse, även Gamla Lödöse, Gamlöse eller Gammelös, är en tätort och före detta brukssamhälle i Lilla Edets kommun och kyrkby i Sankt Peders socken, belägen cirka 4 mil nordost om centrala Göteborg. Orten ligger vid Göta älv och genomskärs av Lödöse-Lilla Edets järnväg.

Yta: 127,75 hektar
Invånarantal: 1266, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lödöse om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lödöse än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lödöse.

I Lödöse fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lödöse. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lödöse som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.