Rörmokare i Lindome

Annons:
Rörmokare i Lindome - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lindome. Sammanlagt finns det 7 olika företag som arbetar som rörmokare i Lindome vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lindome rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lindome.
Annons:

Rörmokare i Lindome

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lindome vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lindome.

Stigs Rörläggeri AB
Heljesv. 13
437 36 LINDOME


Svensson Rörläggeri AB, Gustaf
Drottninghögsv. 4
437 36 LINDOME


Srt I Göteborg AB
Spinnmästarev. 2
437 34 LINDOMELeso-Service & Konsult
Bräckav. 58


Apélls Rörläggeri AB
Fågelstensv. 40
437 40 Lindome


AB Elfvsborgs Rörläggeri Och Fastighetsservice
Lundv. 9
437 32 LINDOME


Klarins Rör I Göteborg AB
Dammets Byv. 2
437 93 Lindome

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lindome varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lindome samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lindome och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lindome

I Lindome finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lindome.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lindome om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lindome än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lindome.

I Lindome fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lindome. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lindome som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.