Rörmokare i Lerum

Annons:
Rörmokare i Lerum - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lerum. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Lerum vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lerum rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lerum.
Annons:

Rörmokare i Lerum

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lerum vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lerum.

Bad & Värme Tolfs VVS & Entreprenad AB
Göteborgsv. 10
443 30 LERUM


Veteranpoolen Lerum
Göteborgsv. 3 A
443 30 LERUM


R A Värmeskötsel AB
Elliots v. 17
443 51 Lerum


Tolfs VVS & Entrprenad AB
Göteborgsv. 10
443 30 LERUM


Lite El AB
Alv. 1
443 31 Lerum

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lerum varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lerum samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lerum och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lerum

I Lerum finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lerum om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lerum än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lerum.

I Lerum fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lerum. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lerum som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.