Rörmokare i Kungshamn

Annons:
Rörmokare i Kungshamn - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kungshamn. Sammanlagt finns det 7 olika företag som arbetar som rörmokare i Kungshamn vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kungshamn rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kungshamn.
Annons:

Rörmokare i Kungshamn

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kungshamn vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kungshamn.

COMFORT KUNGSHAMN
Dinglev. 54
456 31 KUNGSHAMN


Leif Sannes Rör AB
Guleskär
456 31 KUNGSHAMN


Bad & Värme i Kungshamn
Hamng. 51
456 31 KUNGSHAMN


Jonas Rör AB
Rosengårdsg. 14
456 32 Kungshamn


Bua Sanar AB
Skridskov. 3
456 33 KUNGSHAMNForsströms Rör I Kungshamn AB
Hamng. 51


Byggkonsult Stranne & Henriksson AB
Varvsg. 21 A
456 32 Kungshamn

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kungshamn varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kungshamn samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kungshamn och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kungshamn

I Kungshamn finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungshamn om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kungshamn än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kungshamn.

I Kungshamn fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kungshamn. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kungshamn som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.