Rörmokare i Kungälv

Annons:
Rörmokare i Kungälv - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kungälv. Sammanlagt finns det 9 olika företag som arbetar som rörmokare i Kungälv vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kungälv rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kungälv.
Annons:

Rörmokare i Kungälv

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kungälv vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kungälv.

E.G:s Rörinstallationer AB
Bultg. 26
442 40 Kungälv


Ytterby Rör AB
Truckg. 2
442 40 Kungälv


Comfortbutiken Kungälvs Rörläggeri AB
Triog. 5
442 34 KUNGÄLV


Kungälvs Rörläggeri AB
Svarvareg. 13
442 34 KUNGÄLV


Johansson Magnusson Rör AB
Solbräckegatan 22
442 45 KUNGÄLV


AD Gustafssons Rör AB
Ellesbov. 168
442 90 KUNGÄLV


Veteranpoolen Kungsälv
Bultg. 38
442 40 Kungälv


Borgs Rörläggeri AB
Rödbo Löpareg. 9
442 90 KUNGÄLV


Askims Rör & VVS
Fredkullag. 5
442 35 Kungälv

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kungälv varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kungälv samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kungälv och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kungälv

I Kungälv finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungälv om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kungälv än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kungälv.

I Kungälv fanns det totalt 9 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kungälv. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kungälv som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.

Städer med rörmokeri i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta rörmokeri med rörmokare som arbetar med rör och rördragning.