Rörmokare i Kode

Annons:
Rörmokare i Kode - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kode. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Kode vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kode rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kode.
Annons:

Rörmokare i Kode

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kode vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kode.

Rollsbo Rör AB
Briljantv. 5
442 60 KODE


Cmb Therm AB
Åsebyberg 735
442 98 Kode


Rollsbo Rörläggeri AB
Hedsv. 9
442 60 KODE


Jp-Rör
Marias v. 49
442 97 KODE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kode varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kode samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kode och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kode

I Kode finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kode.

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Invånarantal: 1380, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kode om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kode än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kode.

I Kode fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kode. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kode som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.