Rörmokare i Kinna

Annons:
Rörmokare i Kinna - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kinna. Sammanlagt finns det 8 olika företag som arbetar som rörmokare i Kinna vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kinna rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kinna.
Annons:

Rörmokare i Kinna

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kinna vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kinna.

NSB Rörgruppen i Väst AB
Kinnamarksv. 3
511 54 KINNA


M`s Service HB
Stjärng. 3
511 57 Kinna


Ivo Rör AB
Vibog. 5
511 56 KINNA


Örby Rörteknik AB
Herr Jonsg. 13
511 58 KINNA


Bravida C2M Sprinkler
Ehns g. 15
511 56 KINNA


Max Rör AB
G. Hedev. 6
511 58 KINNA


Örby Rörinstallationer
Lyddev. 65
511 58 KINNA


Teknikrör I Kinna AB
Kyrkog. 7
511 54 KINNA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kinna varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kinna samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kinna och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kinna

I Kinna finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kinna om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kinna än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kinna.

I Kinna fanns det totalt 8 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kinna. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kinna som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.