Rörmokare i Kärna

Annons:
Rörmokare i Kärna - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kärna. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Kärna vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kärna rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kärna.
Annons:

Rörmokare i Kärna

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kärna vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kärna.

Lundbecks Rör
Höga 190
442 73 KÄRNA


Kärna Rör AB
Staby 160
442 72 Kärna


Bengt Lundbecks Rör AB
Höga 190
442 73 KÄRNA


Bua Oljeservice, HB
Brunnefjäll 180
442 71 KÄRNAMta Byggtjänst AB
Glöskär


Erik Bertilsson
Staby 150
442 72 Kärna

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kärna varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kärna samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kärna och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kärna

I Kärna finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kärna.

Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Yta: 45,20 hektar
Invånarantal: 430, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kärna om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kärna än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kärna.

I Kärna fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kärna. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kärna som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.