Rörmokare i Karlsborg

Annons:
Rörmokare i Karlsborg - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Karlsborg. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Karlsborg vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Karlsborg rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Karlsborg.
Annons:

Rörmokare i Karlsborg

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Karlsborg vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Karlsborg.

LG VVS Service
Södra v. 7
546 31 Karlsborg


Karlsborgs Rörinstallationer AB
Mossv. 1
546 34 KARLSBORG


Broberg Rör
Vinkelg. 24
546 32 KARLSBORG


Karlsborgs Vvs
Skogvaktareg. 13
546 31 Karlsborg


SA Larsson Revisionsbyrå AB
Södra v. 7
546 31 Karlsborg

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Karlsborg varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Karlsborg samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Karlsborg och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Karlsborg

I Karlsborg finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Karlsborg.

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånarantal: 3551, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Karlsborg om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Karlsborg än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Karlsborg.

I Karlsborg fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Karlsborg. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Karlsborg som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.