Rörmokare i Kållered

Annons:
Rörmokare i Kållered - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kållered. Sammanlagt finns det 10 olika företag som arbetar som rörmokare i Kållered vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kållered rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kållered.
Annons:

Rörmokare i Kållered

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kållered vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kållered.

Weiss Rör I Kållered AB
Sandåsv. 17
428 34 Kållered


Pålsson, Sören
Streteredsv. 47
428 33 KÅLLERED


M Walls Bygghantverk AB
Tulebov. 90
428 34 KålleredEricssons Rör AB, L E
G


Kjell Roos VVS-Teknik
Högenv. 139
428 30 Kållered


G Gunnarssons Rör & Fastighetsservice
G. Riksv. 2
428 32 Kållered


VVS-Teamet i Göteborg AB
Ullas Lyckas v. 2
428 33 KÅLLERED


SP-Rör
Streteredsv. 47
428 33 KÅLLERED


Freshstore AB
G. Riksv. 4
428 32 Kållered


MARKBORGEN AB
G. Riksv. 150
428 36 Kållered

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kållered varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kållered samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kållered och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kållered

I Kållered finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kållered om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kållered än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kållered.

I Kållered fanns det totalt 10 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kållered. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kållered som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.