Rörmokare i Kållekärr

Annons:
Rörmokare i Kållekärr - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kållekärr. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Kållekärr vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kållekärr rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kållekärr.
Annons:

Rörmokare i Kållekärr

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kållekärr vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kållekärr.

Rörbyrån 471, AB
Vallhamn industriväg 13
471 93 Kållekärr


MRK Holding AB
Vallhamn industriväg 208
471 93 Kållekärr

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kållekärr varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kållekärr samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kållekärr och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kållekärr

I Kållekärr finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kållekärr.

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kållekärr om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kållekärr än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kållekärr.

I Kållekärr fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kållekärr. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kållekärr som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.