Rörmokare i Källby

Annons:
Rörmokare i Källby - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Källby. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Källby vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Källby rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Källby.
Annons:

Rörmokare i Källby

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Källby vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Källby.

K & M Gustavssons VVS AB
Bäckv. 3
531 73 Källby


JP Walther AB
Backav. 9
531 73 Källby


Cjs Värmeservice
Skeby Helliden 1
531 95 Källby

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Källby varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Källby samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Källby och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Källby

I Källby finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Källby.

Källby är en tätort i Götene kommun belägen två kilometer väster om Källby kyrkby, kyrkbyn i Källby socken. Källby ligger även 12 km om Lidköping, 14 km om Götene, 144 km om Göteborg och 339 km (172 km på motorväg) om Stockholm. Samhället avgränsas av Vänern i väst och jordbruksbygd i övriga riktningar.

Yta: 135,82 hektar
Invånarantal: 1586, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Källby om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Källby än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Källby.

I Källby fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Källby. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Källby som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.