Rörmokare i Hovås

Annons:
Rörmokare i Hovås - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hovås. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Hovås vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hovås rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hovås.
Annons:

Rörmokare i Hovås

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hovås vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hovås.

Lindhs Rörledningsfirma
Brända Berget 19
436 58 Hovås


Bäckens Rör och Marin AB
V. Kopparkärrsv. 1
436 54 Hovås

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hovås varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hovås samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hovås och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hovås

I Hovås finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hovås.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här kan du läsa mer om orten Hovås om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hovås än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hovås.

I Hovås fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hovås. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hovås som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.