Rörmokare i Horred

Annons:
Rörmokare i Horred - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Horred. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Horred vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Horred rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Horred.
Annons:

Rörmokare i Horred

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Horred vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Horred.

Brohlin & Co Värmeservice
Kilen Getakärr
519 90 Horred


Feim Alltjänst AB
Sandells väg 6
519 30 HorredHorreds VVS AB
Mejeriv. 3

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Horred varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Horred samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Horred och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Horred

I Horred finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Horred.

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Horred om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Horred än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Horred.

I Horred fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Horred. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Horred som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.