Rörmokare i Hönö

Annons:
Rörmokare i Hönö - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hönö. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Hönö vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hönö rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hönö.
Annons:

Rörmokare i Hönö

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hönö vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hönö.

Knippla Rörkompani AB
Tärnv. 11
475 40 Hönö

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hönö varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hönö samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hönö och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hönö

I Hönö finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hönö.

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hönö om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hönö än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hönö.

I Hönö fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hönö. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hönö som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.