Rörmokare i Harestad

Annons:
Rörmokare i Harestad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Harestad. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Harestad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Harestad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Harestad.
Annons:

Rörmokare i Harestad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Harestad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Harestad.

Hellström Industriservice AB
Flateby 565
442 74 HARESTAD

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Harestad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Harestad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Harestad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Harestad

I Harestad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Harestad.

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånarantal: 951, år 2000

Här kan du läsa mer om orten Harestad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Harestad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Harestad.

I Harestad fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Harestad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Harestad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.