Rörmokare i Hålta

Annons:
Rörmokare i Hålta - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hålta. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Hålta vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hålta rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hålta.
Annons:

Rörmokare i Hålta

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hålta vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hålta.

Vvsarn Väst, AB
Vävra 425
442 95 HÅLTA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hålta varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hålta samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hålta och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hålta

I Hålta finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hålta.

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Här kan du läsa mer om orten Hålta om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hålta än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hålta.

I Hålta fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hålta. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hålta som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.