Rörmokare i Hajom

Annons:
Rörmokare i Hajom - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hajom. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Hajom vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hajom rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hajom.
Annons:

Rörmokare i Hajom

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hajom vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hajom.

Hjorthöjdens Bil & Energi AB
Hjorttorp Hjorthöjden
511 97 Hajom

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hajom varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hajom samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hajom och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hajom

I Hajom finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hajom.

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånarantal: 64, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hajom om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hajom än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hajom.

I Hajom fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hajom. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hajom som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.