Rörmokare i Grönahög

Annons:
Rörmokare i Grönahög - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Grönahög. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Grönahög vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Grönahög rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Grönahög.
Annons:

Rörmokare i Grönahög

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Grönahög vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Grönahög.

Ulricehamns Rörtjänst
Östentorp 102
523 96 Grönahög

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Grönahög varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Grönahög samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Grönahög och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Grönahög

I Grönahög finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Grönahög.

Grönahögs socken i Västergötland ingick i Kinds härad, ingår sedan 1974 i Ulricehamns kommun och motsvarar från 2016 Grönahögs distrikt. Sockenkyrkan Grönahögs kyrka ligger i socknen.

Yta: 55 km2
Invånarantal: 364, år 2000

Här kan du läsa mer om orten Grönahög om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Grönahög än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Grönahög.

I Grönahög fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Grönahög. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Grönahög som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.