Rörmokare i Grebbestad

Annons:
Rörmokare i Grebbestad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Grebbestad. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Grebbestad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Grebbestad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Grebbestad.
Annons:

Rörmokare i Grebbestad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Grebbestad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Grebbestad.

VVS Installatøren AS
Blåvingevägen 1
457 95 GREBBESTAD


Värmeinstallationer I Grebbestad HB
Industriv. 8
457 72 GrebbestadVVS Installatören I Tanum, AB
Esplanaden

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Grebbestad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Grebbestad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Grebbestad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Grebbestad

I Grebbestad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Grebbestad.

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor. Grebbestads kyrka är en kyrka i nygotisk stil i granit.

Yta: 120,37 hektar
Invånarantal: 1401, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Grebbestad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Grebbestad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Grebbestad.

I Grebbestad fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Grebbestad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Grebbestad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.