Rörmokare i Göteborg

Annons:
Rörmokare i Göteborg - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Göteborg. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Göteborg vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Göteborg rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Göteborg.
Annons:

Rörmokare i Göteborg

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Göteborg vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Göteborg.

Svensk Kylservice AB
Ringög. 8 B
417 07 Göteborg


Bondessons Rör AB
Kolgruveg. 12
417 07 Göteborg


Comfortbutiken Kungälvs Rörläggeri AB
Vassg. 3 F
415 02 GÖTEBORG


Holmens Rörgille AB
Marieholmsg. 10 B
415 02 GÖTEBORG

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Göteborg varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Göteborg samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Göteborg och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Göteborg

I Göteborg finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Göteborg.

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Göteborg om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Göteborg än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Göteborg.

I Göteborg fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Göteborg. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Göteborg som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.