Rörmokare i Göta

Annons:
Rörmokare i Göta - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Göta. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Göta vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Göta rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Göta.
Annons:

Rörmokare i Göta

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Göta vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Göta.

Lundgrens Rör i Trollhättan AB
Götabruks v. 1
463 35 Göta


Fredrik Lundgren I Lilla Edet AB
Götabruks v. 1
463 35 GötaWestheat AB
Flusterv


Industri & Verkstad Service i Mölndal AB
Hanströmsv. 14
463 35 Göta

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Göta varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Göta samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Göta och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Göta

I Göta finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Göta.

Göta är en tätort i Lilla Edets kommun, belägen strax söder om centralorten Lilla Edet. Den ligger på östra sidan Göta Älv och passeras av väg E45 och Lilla Edet-banan. Största arbetsgivare i dag är elgrossisten Storel, men merparten av de förvärvsarbetande pendlar numera ut till andra orter.

Yta: 101,50 hektar
Invånarantal: 920, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Göta om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Göta än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Göta.

I Göta fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Göta. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Göta som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.