Rörmokare i Floda

Annons:
Rörmokare i Floda - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Floda. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Floda vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Floda rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Floda.
Annons:

Rörmokare i Floda

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Floda vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Floda.

Adielsson Rör AB
Kulladalsv. 3
448 32 FLODA


Lerums VVS AB
Bomans v. 2
448 33 Floda


Janssons VVS-Teknik
Oryds Byv. 7
448 37 Floda


Skallsjö VVS
Tranbärsv. 106
448 37 Floda


Rörläggarn i Floda HB
Högsboholmsv. 53
448 91 Floda

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Floda varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Floda samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Floda och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Floda

I Floda finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Floda.

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Floda om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Floda än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Floda.

I Floda fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Floda. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Floda som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.