Rörmokare i Fjällbacka

Annons:
Rörmokare i Fjällbacka - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Fjällbacka. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Fjällbacka vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Fjällbacka rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Fjällbacka.
Annons:

Rörmokare i Fjällbacka

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Fjällbacka vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Fjällbacka.

Fjällbacka Värme & Sanitet AB
Metkroksvägen 3
457 40 FJÄLLBACKA


R-RörmokarN, AB
Kville Petters v. 3
457 43 Fjällbacka


Pelles Rör, HB
Wrem 5
457 43 Fjällbacka

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Fjällbacka varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Fjällbacka samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Fjällbacka och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Fjällbacka

I Fjällbacka finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Fjällbacka.

Fjällbacka är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan (Korpklyftan). Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka

Yta: 104,93 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Fjällbacka om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Fjällbacka än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Fjällbacka.

I Fjällbacka fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Fjällbacka. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Fjällbacka som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.