Rörmokare i Dingle

Annons:
Rörmokare i Dingle - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Dingle. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Dingle vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Dingle rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Dingle.
Annons:

Rörmokare i Dingle

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Dingle vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Dingle.

Hagbergs VVS AB
Leråker 69
455 97 DINGLE


Kaminstugan i Dingle
Strömstadsv. 1
455 61 Dingle


Rörfirman I Dingle
Bottnelycke 14
455 98 Dingle


Icollect AB
Leråker 11
455 97 DINGLE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Dingle varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Dingle samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Dingle och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Dingle

I Dingle finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Dingle.

Dingle är en tätort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Samhället har en järnvägsstation vid Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede väster om Dingle.

Yta: 107,15 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Dingle om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Dingle än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Dingle.

I Dingle fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Dingle. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Dingle som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.