Rörmokare i Brämhult

Annons:
Rörmokare i Brämhult - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Brämhult. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Brämhult vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Brämhult rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Brämhult.
Annons:

Rörmokare i Brämhult

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Brämhult vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Brämhult.

Immonens Rörservice AB, Pentti
Myrteng. 9
507 33 BRÄMHULT

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Brämhult varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Brämhult samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Brämhult och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Brämhult

I Brämhult finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Brämhult.

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Här kan du läsa mer om orten Brämhult om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Brämhult än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Brämhult.

I Brämhult fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Brämhult. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Brämhult som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.