Rörmokare i Billdal

Annons:
Rörmokare i Billdal - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Billdal. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Billdal vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Billdal rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Billdal.
Annons:

Rörmokare i Billdal

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Billdal vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Billdal.

M.A:s VVS-Service AB
Berghagavägen 4
427 37 BILLDAL


Berg AB, Olof P
031 - 91 04 90Connys Rörläggeri
Lindomev. 238
427 50 Billdal


Brandbergs Rör AB
Letsegårdsv. 34 A
427 40 BILLDAL


Billdals Rör, AB
Humlekärrsv. 8
427 36 Billdal

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Billdal varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Billdal samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Billdal och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Billdal

I Billdal finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Billdal.

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Billdal om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Billdal än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Billdal.

I Billdal fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Billdal. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Billdal som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.