Rörmokare i Bengtsfors

Annons:
Rörmokare i Bengtsfors - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Bengtsfors. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Bengtsfors vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Bengtsfors rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Bengtsfors.
Annons:

Rörmokare i Bengtsfors

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Bengtsfors vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Bengtsfors.

RA VVS Installationer AB
Järng. 7
666 31 BENGTSFORS


Dalslands Plåtslageri
Björkhagsg. 10
666 31 BENGTSFORS


Lm Rörtjänst AB
Kunghällsv. 20
666 30 Bengtsfors


Laxarby Svets Och Service
Laxarby-heden Ödegården 16
666 92 Bengtsfors

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Bengtsfors varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Bengtsfors samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Bengtsfors och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Bengtsfors

I Bengtsfors finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Bengtsfors.

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bengtsfors om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Bengtsfors än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Bengtsfors.

I Bengtsfors fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Bengtsfors. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Bengtsfors som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.