Rörmokare i Bäckefors

Annons:
Rörmokare i Bäckefors - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Bäckefors. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Bäckefors vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Bäckefors rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Bäckefors.
Annons:

Rörmokare i Bäckefors

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Bäckefors vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Bäckefors.

Jörgen Stefan Rörinstallation AB
G. Bruksg. 10
668 40 Bäckefors


Bäcke-Rör
Tallmov. 9
668 40 Bäckefors


Bjärnes Rör & Värme
Plogstarrud 5
668 94 BÄCKEFORS

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Bäckefors varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Bäckefors samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Bäckefors och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Bäckefors

I Bäckefors finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Bäckefors.

Bäckefors är en tätort i Bengtsfors kommun i Dalsland. Dalslands sjukhus ligger i Bäckefors. I Bäckefors har det legat främst järn- och pappersbruk men samtliga är nedlagda sedan länge.

Yta: 140,00 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bäckefors om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Bäckefors än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Bäckefors.

I Bäckefors fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Bäckefors. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Bäckefors som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.