Rörmokare i Angered

Annons:
Rörmokare i Angered - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Angered. Sammanlagt finns det 7 olika företag som arbetar som rörmokare i Angered vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Angered rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Angered.
Annons:

Rörmokare i Angered

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Angered vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Angered.

Kungälvs Rörläggeri AB
Salviag. 30
424 40 Angered


Dvoro Bygg AB
Hjällbogärdet 45
424 34 ANGERED


Meko & Weld Montage AB
070 - 731 93 23Comfort Bygg & Svets HB
Timjansg. 9
424 42 Angered


S.K Welding AB
Storås Industrig. 6
424 69 ANGERED


A.L.P El
Paprikag. 6
424 47 ANGERED


Kent Larsson Rörteknik
Titteridammshöjden 47
424 68 Angered

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Angered varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Angered samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Angered och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Angered

I Angered finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Angered.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Angered om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Angered än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Angered.

I Angered fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Angered. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Angered som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västra Götaland.