Rörmokare i Salbohed

Annons:
Rörmokare i Salbohed - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Salbohed. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Salbohed vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Salbohed rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Salbohed.
Annons:

Rörmokare i Salbohed

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Salbohed vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Salbohed.

Lings Rör AB
Salbov. 27
733 63 Salbohed

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Salbohed varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Salbohed samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Salbohed och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Salbohed

I Salbohed finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Salbohed om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Salbohed än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Salbohed.

I Salbohed fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Salbohed. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Salbohed som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västmanland.