Rörmokare i Ramnäs

Annons:
Rörmokare i Ramnäs - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Ramnäs. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Ramnäs vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Ramnäs rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Ramnäs.
Annons:

Rörmokare i Ramnäs

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Ramnäs vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Ramnäs.

Thomas Magnusson
Norrbyv. 60
730 60 Ramnäs

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Ramnäs varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Ramnäs samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Ramnäs och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Ramnäs

I Ramnäs finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Ramnäs.

Ramnäs är en tätort i Surahammars kommun och kyrkbyn i Ramnäs socken. Ramnäs ligger 8 kilometer norr om Surahammar. Samhället, som är beläget vid järnvägslinjen Kolbäck-Fagersta, har en del tillverkningsindustri fördelat på flera företag, men med ursprung i ett gammalt järnbruk.

Yta: 213,68 hektar
Invånarantal: 1465 , år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ramnäs om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Ramnäs än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Ramnäs.

I Ramnäs fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Ramnäs. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Ramnäs som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västmanland.