Rörmokare i Kungsör

Annons:
Rörmokare i Kungsör - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kungsör. Sammanlagt finns det 7 olika företag som arbetar som rörmokare i Kungsör vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kungsör rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kungsör.
Annons:

Rörmokare i Kungsör

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kungsör vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kungsör.

CW-Rör, Cyrus-Wallenborg AB
Kungsg. 95
736 33 KUNGSÖR


Hugos Rör
Fredsg. 27
736 32 Kungsör


Bergstrands Vvs AB
Kungsg. 30
736 32 Kungsör


Hugo Rör
Fredsg. 27
736 32 Kungsör


Kungsörs Vatten AB
Drottningg. 34
736 31 KUNGSÖRGott Ledarskap Sverige, AB
Eddav. 23


Schelins Rörinstallationer KB
Gersillag. 47
736 30 Kungsör

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kungsör varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kungsör samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kungsör och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kungsör

I Kungsör finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kungsör.

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungsör om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kungsör än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kungsör.

I Kungsör fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kungsör. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kungsör som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västmanland.