Rörmokare i Kolsva

Annons:
Rörmokare i Kolsva - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kolsva. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Kolsva vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kolsva rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kolsva.
Annons:

Rörmokare i Kolsva

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kolsva vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kolsva.

Kolsva Rör AB
Bergslagsv. 33
731 12 Kolsva


Vvs Rör i Kolsva
Svansboda 1
731 13 KOLSVA


Rosendahls VVS i Kolsva AB
Malmav. 6
731 12 Kolsva


Md Antti Martikainen AB
Svansbo 6
731 15 KOLSVABMED AB
Heds


Rörservice Kari Södervall
Lundby 13
731 14 Kolsva

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kolsva varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kolsva samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kolsva och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kolsva

I Kolsva finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kolsva.

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kolsva om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kolsva än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kolsva.

I Kolsva fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kolsva. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kolsva som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västmanland.