Rörmokare i Kolbäck

Annons:
Rörmokare i Kolbäck - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kolbäck. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Kolbäck vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kolbäck rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kolbäck.
Annons:

Rörmokare i Kolbäck

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kolbäck vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kolbäck.

P. Lindbergs Rör AB
Stationsg. 2
734 50 Kolbäck


Aqua Rör Västerås
Bärsta Norrgården 10
734 93 KOLBÄCK


Tor-Ivars Rör AB
Fyrbacken 5
734 93 KOLBÄCKTor-Ivars Rör AB Service och Installation
Fyrbacken

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kolbäck varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kolbäck samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kolbäck och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kolbäck

I Kolbäck finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kolbäck.

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kolbäck om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kolbäck än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kolbäck.

I Kolbäck fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kolbäck. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kolbäck som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västmanland.