Rörmokare i Hallstahammar

Annons:
Rörmokare i Hallstahammar - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hallstahammar. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Hallstahammar vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hallstahammar rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hallstahammar.
Annons:

Rörmokare i Hallstahammar

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hallstahammar vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hallstahammar.

Hallsta Industrirör, AB
Finntorpet 12
734 91 HALLSTAHAMMAR


Anderssons Rör, AB Edvin
Nyg. 6
734 30 Hallstahammar


Energianpassning i Hallstahammar AB
Kanalhuset
734 40 HALLSTAHAMMAR


RörmokarN i Tomtebo AB
Nyg. 6
734 30 Hallstahammar


Caverion
Lidbecksg. 1
734 30 Hallstahammar


O Johansson VVS AB
Mog. 62
734 36 Hallstahammar

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hallstahammar varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hallstahammar samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hallstahammar och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hallstahammar

I Hallstahammar finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hallstahammar om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hallstahammar än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hallstahammar.

I Hallstahammar fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hallstahammar. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hallstahammar som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västmanland.