Rörmokare i Fagersta

Annons:
Rörmokare i Fagersta - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Fagersta. Sammanlagt finns det 11 olika företag som arbetar som rörmokare i Fagersta vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Fagersta rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Fagersta.
Annons:

Rörmokare i Fagersta

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Fagersta vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Fagersta.

Rörfirma Sven Pettersson, AB
Lövparksv. 9
737 30 FAGERSTA


Fagersta Industrirör AB
Axel Fornanders v. 4
737 40 Fagersta


Comfortbutiken
Kristiansbergsv. 8
737 30 FAGERSTA


Siemens AB
Sveav. 14
737 47 FAGERSTA


A. Davidsons Rörservice AB
Uggelbov. 25
737 31 Fagersta


Bowitek KB
Folkhyttev. 11
737 91 Fagersta


Hs Underhåll AB
Mariav. 19 B
737 33 Fagersta


Emets Service AB
Benningv. 18
737 44 Fagersta


Elspar Holmqvist El & VVS
Rättarbacken 3
737 30 FAGERSTA


K i Lings Svets & Rörmontage AB
Sligv. 13
737 33 Fagersta


Västanfors Bergsprängning AB
Uggelbov. 7
737 31 Fagersta

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Fagersta varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Fagersta samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Fagersta och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Fagersta

I Fagersta finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Fagersta om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Fagersta än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Fagersta.

I Fagersta fanns det totalt 11 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Fagersta. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Fagersta som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västmanland.