Rörmokare i Timrå

Annons:
Rörmokare i Timrå - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Timrå. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Timrå vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Timrå rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Timrå.
Annons:

Rörmokare i Timrå

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Timrå vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Timrå.

JB Värmepumpservice
Kattfotsstigen 4
861 91 TIMRÅ


Bergvärme AB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Joby Teknik
Mellang. 21 C
861 32 Timrå


Timrå Elmontage AB
Svarvarv. 2 B
861 36 Timrå


Johannesson & Fager
Plåtslagarv. 17
861 36 Timrå

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Timrå varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Timrå samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Timrå och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Timrå

I Timrå finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Timrå.

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Timrå om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Timrå än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Timrå.

I Timrå fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Timrå. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Timrå som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Västernorrland.